'Çünkü ağustos böcekleri de bir zamanlar insandılar. Hep şarkı söyleyebilmek için yemeye. içmeye ve sevmeye son verdiler.'
11 Mart 2009 Çarşamba
TEPSİDE SARDALYA
MALZEMELER: 2.5 kg.sardalya(biz kalabalık olduğumuz için 2,5kg. dan yaptık) 3-4 adet iri doğranmışve yağda kavrulmuş kurusoğan 1 adet ince dilimlenmiş limon sıvıyağ tuz karabiber kekik
Ve huzurlarınızdaaaaa!..
Sadece 5-7 dakikada pişiyor.
Küçük parçalar halinde limonlar dilimlenir ve ocakta üstü kapalı pişirilir.
Üzerine sotelenen soğanlar,tuz,karabiber ve kekik ilave edilir.
Sevgili Arminacığım,burada pişirdiğim balıklardan daha lezzetli geldi bana.Artık Gelibolu balığı olduğundan mı, üç hanım birlikte yaptık ondan mı, yosa kalabalık bir sofranın verdiği tattan mı,bilemiyorum?
8 yorum:
Üstelik de ben olmadan yapmışsınız. Vizdansızlaaaar...
Goncacığım,inan yerken hep senin ismini söyledim.Ve yediğim her bir lokmamın yarısı senindi.
Balığı bu şekilde pişirmemiştim, farklı bir balık yemeği olmuş. Enfes bir görüntü, eline sağlık canım.
Sevgili Arminacığım,burada pişirdiğim balıklardan daha lezzetli geldi bana.Artık Gelibolu balığı olduğundan mı, üç hanım birlikte yaptık ondan mı, yosa kalabalık bir sofranın verdiği tattan mı,bilemiyorum?
Enfes olmuş,sabırla dizilmiş vallahi bravo..Ellerinize sağlık....
Sevgiler..
Güzel bir hafta sonu diliyorum...
güzel bir emek,
güzel bir yemek..
ellerinize sağlık
sevgiler..
oncelikle ellerinize saglik cok guzel gorunuyor eminim tadida oyledir
________
sayfama biraktiginiz guzel ve samimi yorumunuz icin cok tesekkur ederim sizinde bebeginiz hayirli ugurlu olsun rabbim saglikla sihatla kavusmanizi nasib etsin
-amin-
sardalya nefis görünüyor.ellerinize sağlık sevgiler.
beni arkadaş listenize tabikide ekleyebilirsiniz.memnun olurum.selamlar
Yorum Gönder