
MALZEMELER.
1demet elle parçalanmış tere
1/2 kutu konserve mısır
1 limon suyu
1 tatlı kaşığı nane
1 tatlı kaşığı sirke
YAPILIŞI:
Tereler parçalandıktan sonra servis tabağına alınır,üzerine mısırlar serpiştirilir.
Ayrı yerde Limon suyu, nane, sirke çırpılır ve salatanın üstüne gezdirilir.
NOT: Fark ettiyseniz yeşillikleri hep 'Elle parçalayın' diye yazıyor ve 'Soslarını başka yerde çırpın'diye ekliyorum.Bunda iki amaç var:
1-) Yeşilliklere bıçak vurduğunuz zaman vitaminini yitiriyor.Bu yüzden ellerinizi kullanın.
2-) Sos ayrı bir yerde çırpılınca tüm sıvılar birbirine karışıyor ve salataya daha farklı bir tat veriyor.Üstüne döktüğünüzde hepsi farklı şekilde ayrışıp, salataya dağılıyor.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder